DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Özel Eğitim Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzun bahçesinde çoşkuyla kutlandı. Palyaço  gösterisi,oyunların ve daha bir çok eğlenceli etkinliğin yer aldığı kutlama programına  öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katılım gösterdi.

Göz bebeklerimiz İçin;

Velilerimiz ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 24 Şubat 2024 Cumartesi günü okulumuzda yapılmıştır. Katılımları için kıymetli Velilerimize teşekkürler

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Afet ve Acil Durum Eylem PLanı çerçevesinde okulumuzda kurallarına uygun olarak  “Deprem Tatbikatı” yapıldı. Depremde kaybettiğimiz canlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

Öğrenci ve Öğretmenlerimize enerji dolu, başarılı bir dönem diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin bir dönem boyunca öğrendiklerini aileleri ile paylaşacakları “Portfolyo Etkileşim ve Karne Günü” etkinliğimiz.

Katılım gösteren bütün velilerimize teşekkür eder öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.️

Hilal-i Ahmerden Kızılay'a Bu Hilal Senle Var. Kızılay Haftası Kutlu Olsun.

SİLVAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU UYUM HAFTASI PROĞRAMI

Uyum Haftası Proğramımız. Bütün öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtlarımız Başlamıştır.

May

‘‘31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’’ vesilesiyle Sağlıklı bir toplum oluşturma adına ve sağlıklı nesillerimizin geleceği için halkımızı sigarayı bırakmaya ve sağlıklı bir yaşam sürmeye davet ediyoruz.

#31MayısDünyaTütünsüzGünü